RU EN

Megoldásaink jelentősek.

Engedje, hogy vezessük!

Küldetésünk

Cégünk fontosnak tekinti a hiánypótló és hatékonyságnövelő egyedi szoftveres megoldásokat mindenki számára. Küldetésünk célja, ezért nem más, mint naprakész, a kor szinvonalát magasan kielégítő és biztonságos szoftverek tervezése, fejlesztése és kivitelezése.

Több éves fejlesztői tapasztalattal az igényes, felhasználóbarát és célorientált egyedi szoftverfejlesztést tűztük magunk elé ki célul. Egyedileg fejlesztett programokat nyújtunk újfajta programozás és adatbázis-kezelési technikák felhasználásával. Fejlesztőinkkel képesek vagyunk a piac egyik leghatékonyabb adatbázis kezelését megvalósítani a szoftverek és alkalmazások fejlesztése során. Ezek mellett, lépést tartunk a folyamatosan fejlődő technológiai vívmányokkal, melyek révén tökéletesítjük szoftverfejlesztési technikánkat, eljárásainkat, hogy Ön, az általunk készített programok segítségével minél hatékonyabb eszközök birtokába jusson.

Fedezze fel termékeinket

Termékeinket nagy odafigyeléssel és precizítással készítjük. Rengeteg fejlesztői tapasztalattal felvértezve azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Ön nálunk kizárólag igényes, felhasználóbarát és célorientált szoftverekkel találkozhasson.

The Catalog R2

A The Catalog R2 adatbázis rendszer egy igazi NoSQL megoldás mind a kis, mint a nagyobb IT környezetben dolgozók számára egyaránt. Benne számos séma és adatbázis struktúra használható - amit Ön, a fejlesztő határoz meg. Lehetősége van akár úgy dolgozni a The Catalog-ban, mintha az egy hagyományos relációs adatbázis lenne. Csak Önön múlik, hogy a The Catalog R2 adatbázist relációs, hierarchikus vagy bármilyen más NoSQL sémának megfelelően használja.

Részletek

The Catalog Sheba

A The Catalog Sheba az R2-őt követően, a NoSQL megoldásunk következő generációja. Ez egy teljesen elölről megírt, önálló, a web technológiákat szem előtt tartó adatbázis, amely tartalmazza az eddigieknél is nagyobb redundancia lehetőségét. Úrjagondoltuk a megszokott adatbázis-kezelés módszerét, következésképp egy harmadik dimenzióval bövült az adattárolás mechanikája, amely egy óriási mérföldkő lehet a 3D alkalmazásfejlesztés tekintetében.

Részletek

WinValuta

Valutaváltáshoz keres megoldást? Ne keressen tovább! A WinValuta könnyedén leküzd bármilyen valutát érintő folyamatot, kalkulációt. A WinValutával késleltetés nélkül azonnal, az árfolyamok változásának figyelésével, a különböző pénzügyi folyamatokat figyelembe véve végezhet átváltásokat, számításokat, összesítéseket, kimutatásokat, stb. mind ez redundánsan hála a The Catalog R2-nek. Kösse össze pénzváltóit központi irodáival és felügyelje azokat bármerre is jár!

Részletek

Marshal

Tegyen magának egy szívességet és hagyjon fel a lassú és megbízhatatlan fájlkezelők használatával! Kifejlesztettük a Marshal-t, amely jelenleg a valaha volt legstabilabb és leggyorsabb fájlkezelő. Több, mint 600 ezer tételt, fájlt, könyvtárat képes kilistázni, szűrni, kijelölni egyetlen ablakban - igen, futásidőben, késleltetés nélkül - lefagyás nélkül. Rengeteg adattárolási eszközzel képes dolgozni a teljesítmény szemernyi csökkenése nélkül! Tegyen egy próbát!

Részletek

Megoldásaink, szolgáltatásaink

Termékeink felkeltették érdeklődését és egy speciális problémára szeretne megoldást? Mi azért vagyunk, hogy több éves tapasztalatunkat bevetve segítsünk Önnek ebben! Nézzen körbe, vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Szoftverfejlesztés

Fejlesztőink 15+-os tapasztalattal rendelkeznek szoftverfejlesztés terén, eszköztől és platformtól függetlenül. Windows, Linux, MacOS, Android, iOS, IoT, egyedileg kialakított rendszerek... nem jelent problémát!

Webfejlesztés

A szoftverfejlesztés mellett, csapatunk web-bel kapcsolatos álmait valósággá változtatja. Rendszerei nem a legújabbak? A hardver-erőforrásai limitáltak? Az átlagos weboldalaktól egészen a legújabb a progresszív webaplikációk fejlesztéséig megvalósítunk bármit!

Rendszerüzemeltetés

Több telephelyből álló rendszere van és kevés IT specialista áll rendelkezésére? Hívjon minket! Mi készséggel állunk szolgálatába. Hálózat kiépítése, felhasználó felügyelet, házirend, biztonság, tesztelés, csoportmunka stb...

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha termékeink felkeltették érdeklődését és szívesen kapna értesítést legújabb megoldásainkról, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre. Ne aggódjon, miattunk nem fog megtelni postafiókja! Hírlevelet legfeljebb havonta egyszer kap tőlünk!